Moderne abstracte kunst. Vanuit mijn emotie ‘verwoord’ ik een gedachte, verhaal of een gevoel direct op het doek. De thema’s zijn divers: milieu, politiek maar ook hoop en positiviteit. Elk schilderij vertelt zijn eigen verhaal, maar er blijft voldoende ruimte voor de interpretatie van de toeschouwer. Voor details kun je inzoomen door op het schilderij te klikken.

uit 2007 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Flow / Kleurrijke abstractie

2018

"Flow" is een kleurrijk abstract schilderij. De lokaal aangebrachte dikke verflagen (impasto) geven het werk een sterke uitstraling. De kleuren zijn turkoois naast zwart en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Erosion / Kleurrijke abstractie

2013

Het abstracte schilderij 'Erosion' in mixed media toont de schoonheid van een natuurlijk landschap door erosie en roest. Het kleurenpalet van dit schilderij is blauw, roestkleur, zalm en zwart. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Symphony in Red / Kleurrijke abstractie

2012

Abstracte compositie met herfstbladeren in acryl- en olieverf. De kleuren zijn intens. Het is een echte eyecatcher aan de muur en geeft de ruimte een positieve energie. De zijkanten zijn meegeschilderd. / SOLD

Carnivalesque / s. Kleurrijk abstract

2019

'Carnivalesque' is een kleurrijke abstracte vertaling van drie dagen carnaval vieren. Het kleurpalet is roze, rood, oranje, zalm, wit en een beetje lichtblauw. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Essenza / s. Kleurrijk abstract

2019

Laat je meeslepen door de stroming in plaats van ertegen in te zwemmen (quote). 'Essenza' is opgebouwd uit vele lagen. De hoofdkleur is warm geel, daarnaast zalmkleur en lila. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Beneath the Surface / s. Kleurrijk abstract

2014

Abstractie in gemengde techniek. Met 'Beneath the Surface' in turkooisblauwe tinten ervaar je het ultieme onderwatergevoel.
De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.
 

Weathered Wall / s. Abstract

2014

Het abstracte schilderij 'Weathered Wall' laat je de schoonheid van verval zien. Naast acryl en zand worden in dit werk ook metaal en draad gebruikt. De kleur is overwegend rustig lichtroze. De zijkanten zijn meegeschilderd.
 

Passion / s. Lyrische abstractie

2009

Het abstracte schilderij 'Passion' kan op verschillende manieren worden opgehangen: horizontaal en verticaal. Daarom is het kunstwerk gesigneerd aan de zijkant. Het kleurenpalet is donkerrood, paars, lavendelblauw, grijsblauw, zwart en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Snow and Ice / s. Abstract

2010

'Sneeuw en ijs' is een winters abstract schilderij. Het werk is laag over laag opgebouwd in uitsluitend blauwe tinten. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. / SOLD

Fuerza / s. Abstract

2020

Abstract portret van De Ram. Door de impasto-techniek is de zeer sterke textuur (behorend bij dit sterrenbeeld) te zien en te voelen. Het gebruikte kleurenpalet is warm geel en zwart. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Incredible / Abstracte schilderijen

2009

Abstract schilderij. Het werk ontstaat, laag voor laag, uit emotie. Er is echter geen regel over wat je precies moet zien. Alleen je eigen interpretatie en wat je voelt is van toepassing. De kleuren zijn blauw, blauwzwart, beige en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Memory / s. Abstract

2007

Abstract schilderij in mixed media. Thema: De onvoorspelbaarheid van het geheugen. Is het dromerigheid of vergeetachtigheid? 'Memory' laat de verwarring zien in dit abstracte schilderij. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Testa Di Donna / s. Kleurrijk abstract

2009

'Testa Di Donna' is een abstracte vertaling van het gelijknamige schilderij van Leonardo da Vinci. Het doek is als ode 'ontstaan' na een studiereis naar Florence. Het kleurenpalet is groen en donkerblauw. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Impression / s. Lyrische abstractie

2015

Abstract schilderij. Het 'verwoordt' een euforisch gevoel van geluk, alsof je wordt opgetild en even zweeft. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. / SOLD

Eye Opener / Abstracte schilderijen

2009

Abstractie in gemengde techniek. Een fascinerend natuurfenomeen 'het zwarte gat' vormde de inspiratie voor dit abstracte schilderij. De kleuren zijn bruin, beige, taupe, oranje en zwart. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Indian Summer / s. Kleurrijk abstract

2011

Abstract schilderij. Ik schilder niet wat ik zie maar wat ik voel. Het schilderij toont de warme kleuren van een mooie nazomer. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. / SOLD

Fiore / Kleurrijk abstract

2010

Abstract schilderij. Het werk ontstaat, laag voor laag, uit emotie. Er is echter geen regel over wat je precies moet zien. Alleen je eigen interpretatie en wat je voelt is van toepassing. Het bonte kleurpalet is geel, oranje, rood, zwart en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Eye on You / s. Abstracte schilderijen

2012

Abstracte schilderij in gemengde techniek. Geluk zit in onze verbinding met anderen. De zichtbaar sterke textuur van dit symbolische paarse schilderij geeft het werk een extra dimensie. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Natural Harmony / Abstracte schilderijen

2013

Als we genieten van de harmonie in de natuur, houden we nooit op ons te verheugen. Fijne maar levendige kleurtinten verkennen licht en textuur op een harmonieuze en speelse manier. Het kleurenpalet is subtiel neutraal: lichtblauw, zandbeige en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Moonlight / s. Kleurrijk abstract

2009

Het leven zit vol magische momenten. 'Moonlight' is laag voor laag geschilderd met gebruik van paletmessen. Het toegepaste kleurenpalet van dit schilderij is blauw, turkoois, groen en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Tormenta / Lyrische abstractie

2010

Abstract schilderij van een draaiende, destructieve, roterende luchtkolom tijdens een orkaan. Klimaatverandering zal de politieke agenda van de hele wereld moeten domineren. De texturen in dit schilderij zijn zichtbaar en voelbaar. Het gebruikte kleurpalet is roze, rood, grijs en wit. De zijkanten zijn meegeschilderd.

Cosmic Voyage / s. Lyrisch abstract

2019

Lyrische abstractie in gemengde technieken. Kijk naar de kosmos en voel de energie in kleuren, structuren en beweging. "Cosmic Voyage" is gecreëerd  met schildermessen. De gebruikte kleuren (paars, roze, donkerrood, lichtblauw) en texturen leidden intuïtief, laag voor laag, naar een oppervlak met diepte. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

On the Beach / s. Abstracte schilderijen

2018

De sterke textuur van dit abstracte schilderij in gemengde techniek is te zien en te voelen. Het strand is letterlijk voelbaar door het gebruik van grof zand. Het neutrale kleurenpalet dat in dit werk wordt gebruikt, is oker, grijs en wit. De zijkanten zijn meegeschilderd.

Hello Sunshine / s. Kleurrijk abstract

2009

Abstractie van het begin van een heerlijke zonnige dag. Ik schilder niet wat ik zie maar wat ik voel. Het resultaat was een zonnig lyrisch abstract schilderij waarvan warme kleur geel het eerste opvalt. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. / SOLD

Take Five / s. Lyrische abstractie

2010

Lyrische abstractie. Het schilderij is vanuit mijn emotie in vele lagen opgebouwd met paletmessen en mijn handen. Het resultaat is een compositie met veel beweging. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. - SOLD

Soft Doll / s. Kleurrijk abstract

2009

Abstract schilderij van een oude, bijna versleten lappenpop. Dit schilderij staat symbool voor de puurheid en onbevangenheid van kinderen. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. / SOLD

Symphony / s. Kleurrijk abstract

2008

Abstracte compositie, ontstaan tijdens het luisteren naar muziek. Ik schilder intuïtief en probeer de emotie van de muziek te vangen in mijn werk. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. - SOLD

Geothermal Power / Abstracte schilderijen

2009

Abstractie van een vulkanische uitbarsting. Ik schilder niet wat ik zie maar wat ik voel. Daarbij maak ik vaak gebruik van gemengde technieken. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd / SOLD