Bloemenschilderijen / stillevens met bloemen. Moderne kleurrijke schilderijen van bloemen en tuin. De lokaal dik aangebrachte verf is zichtbaar en voelbaar. (Impasto) Je kunt de details goed bekijken door op het schilderij te klikken.

uit 2010 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Happiness / s. Bloemen abstract

2021

Modern abstract schilderij van bloemen in felle kleuren. De verf wordt met paletmessen in dikke lagen aangebracht (impasto). Het kleurpalet is rood, oranje, warm geel, roze en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Floral Power / s. Bloemen abstract

2018

Abstract kleurrijk schilderij met een krachtige uitstraling. De kleuren zijn fel blauw, groen en wit. De zijkanten van dit expressieve doek zijn meegeschilderd.  

Springtime / s. Bloemen

2019

Lente. Het kleurenpalet van dit schilderij is geel, groen en wit. Het voorjaar is vol magische momenten. Je ziet de eerste bloemen weer in het veld. Dit gevoel zie je terug in het schilderij. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

White Roses / s. Bloemen

2020

Stilleven met rozen. Het schilderij is voorzien van een mooie offwhite lijst. De hoofdkleur van dit bloemenschilderij is groen. De witte rozen bloeien tegen een contrasterende donkergroen / zwarte achtergrond.

Summertime / s. Bloemen

2019

Stilleven met bloemen in een speciaal voor dit schilderij gemaakte luxe lijst. Op verzoek stuur ik een foto per e-mail. Het werk is intuïtief, laag over laag, geschilderd met paletmessen. Het kleurenpalet is warm oranje, geel en blauw.

Summer Garden / s. Bloemen

2018

'Summergarden' is een vrolijk kleurrijk zomers schilderij in de kleuren blauw en groen met witte bloemen tegen een zwarte achtergrond. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Red Flower Garden / s. Bloemen

2019

'Red Flower Garden' is een schilderij uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Dit vrolijke schilderij is een echte eyecatcher. Naast rood zijn de andere kleuren groen, zwart en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Pink Blossom / s. Bloemen

2020

'Pink Blossom' is een schilderij op canvaskarton uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Het hele jaar door het voorjaar aan je muur. Naast roze zijn de andere kleuren lente-groen, licht blauw en wit. 

White Beauty / s. Bloemen

2019

White Beauty, een bloemenschilderij in pasteltinten. De kleuren van dit impressionistische schilderij zijn wit, zalm, licht-tot donkergroen en blauwgrijs op de achtergrond. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Pink Red Garden / s. Bloemen abstract

2020

'Pink Red Garden' is een schilderij op canvaskarton uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Naast rood zijn de andere kleuren van dit vrolijke schilderijtje  roze, groen en turkoois / licht blauw.

Flowerbomb / s. Bloemen

2015

Bloem-stilleven 'Flowerbomb' is een schilderij uit de serie 'Abstract Expressionisme'. Het schilderij is intuïtief 'ontstaan'. Kleurstelling: oranje. geel, rood, wit en blauw. De zijkanten zijn meegeschilderd.
SOLD

Flowers in Vase / s. Bloemen abstract

2014

'Bloemen in vaas' is een mixed media schilderij uit de serie 'Abstract Expressionism'. Het werk is intuitief geschilderd met paletmessen. Kleuren: turkoois-blauw, groen, geel en wit. De verf is plaatselijk dik aangebracht (impasto). De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Scarlet I / s. Bloemen abstract

2016

Lyrische abstractie met bloemen. 'Scarlet I' is intuïtief, laag voor laag, gemaakt met paletmessen. De kleur is intens oranje / rood. Het schilderij verspreidt een positieve energie. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.
 

Scarlet II / s. Bloemen abstract

2020

Lyrisch abstract schilderij. 'Scarlet II' is intuïtief geschilderd met paletmessen. De kleur is intens rood/oranje. Dit bloemenschilderij verspreidt een positieve energie. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.
 

Scarlet | tweeluik s. Bloemen abstract

2016

Scarlet | tweeluik. Twee afzonderlijke schilderijen, elk 80 x 80 cm., die samen een harmonisch geheel vormen. De kleur is intens rood/oranje. De zijkanten zijn meegeschilderd waardoor je geen lijsten nodig hebt.

Automne / s. Tuinimpressies

2010

Herfst / Stilleven met bloemen. Het kleurpalet is oranje, geel, groen, bruin en wit. De toegepaste impasto-techniek geeft het werk een sterke uitstraling. De zijkanten zijn meegeschilderd. / SOLD

Poppies / s. Bloemen

2019

Stilleven met klaprozen. De kleuren van dit schilderij zijn intens. De bloemen zijn felrood, daarnaast zie je blauw, groen, wit en roze. / SOLD

Coral Bouquet / s. Bloemen

2015

'Coral Bouquet' is een hangend boeket met zalmkleurige bloemen tegen een blauw / grijze achtergrond. De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd. / SOLD

Desire / s. Bloemen

2019

Midden in de winter als de natuur nog slaapt, kan ik zo verlangen naar het voorjaar. Ik schilder dan wat ik voel. Daarom kreeg dit grote schilderij de titel "Verlangen". Kleuren: blauw, groen, geel en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

White Tulips / s. Bloemen

2019

Witte tulpen. Het schilderij is intuïtief opgebouwd, laag voor laag. 
De kleuren van dit schilderij uit de serie 'Bloemen en Tuin' zijn groen, wit en blauw. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Wild Umbels / s. Bloemen

2014

'Wilde schermbloemen' is een schilderij uit de natuur-serie 'Bloemen aan de bos-rand'. Het is laag over laag opgebouwd met paletmessen. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. / SOLD

Soleado / s. Bloemen abstract

2012

Soleado is een zonnig zomers schilderij in warme kleuren. Het werk is laag over laag opgebouwd, direct op het doek. De zijkanten zijn ook meegeschilderd. / SOLD

Exotic Garden / s. Tuinimpressies

2018

Stilleven van de natuur. Zomer en winter is deze tuin een genot om naar te kijken en ... om te schilderen. De kleuren zijn verschillende tinten groen, een beetje wit en groen/zwart op de achtergrond. De zijkanten zijn ook meegeschilderd.

Flower Power / s. Bloemen abstract

2010

Stilleven met bloemen. De hoofdkleur van dit werk is rood. De andere kleuren zijn geel, blauw, groen en wit. De toegepaste impasto-techniek geeft het werk een sterke uitstraling. De zijkanten zijn meegeschilderd. / SOLD

Autumn Garden / s. Tuinimpressies

2015

Natuur schilderij. De tuin in de herfst De kleuren zijn intens geel, rood, oranje, groen, bruin en wit tegen een groen-zwarte achtergrond. De zijkanten zijn meegeschilderd. / SOLD

Sparkling Night / s. Bloemen abstract

2010

Modern abstract stilleven in gemengde techniek. Je ziet de witte bloemen oplichten in het licht van de tuinlantaarn. De kleuren zijn blauw, zwart, wit, geel, oranje en rood. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Amouage I / s. Bloemen abstract

2015

Lyrische abstractie ... bloemen, hun kleuren en geuren ... Ik schilder niet wat ik zie, maar wat ik voel. Het kleurenpalet van dit schilderij is roomwit, warm geel, rood, roze, paars en zwart. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Amouage II / s. Bloemen abstract

2015

Lyrisch abstract schilderij uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Ik schilder niet wat ik zie, maar wat ik voel. Het kleurenpalet van dit schilderij is roomwit, warm geel, rood, roze, paars en zwart. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. / SOLD

Meadow Flowers / s. Bloemen abstract

2010

Dit abstracte schilderij met wilde bloemen is warm geel. Ook ervaar je rood, blauw en wit wat dit schilderij tot een vrolijke, zonnig zomerse blikvanger maakt. De zijkanten zijn meegeschilderd.
 

Red Tulips | tweeluik s. Bloemen

2014

Rode tulpen / tweeluik. Twee afzonderlijke schilderijen, elk 80 x 80 cm., die samen een harmonisch geheel vormen. De hoofdklkleur is intens rood. De zijkanten zijn meegeschilderd waardoor je geen lijsten nodig hebt. / SOLD

Yellow Yard / s. Bloemen abstract

2013

Bloem-stilleven 'Yellow Yard' is een schilderij uit de serie 'Abstract Expressionisme'. Het geel / groene schilderij is intuïtief 'ontstaan'. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Roadside Flowers / s. Bloemen

2015

Stilleven van de natuur. De aarde lacht omdat de bermen vol wilde bloemen staan. De neutrale tinten van dit bloemenschilderij zijn oker, beige, antraciet en wit. De zijkanten van het doek zijn ook meegeschilderd.

Cascade Flowers / s. Bloemen abstract

2013

Cascade Flowers' is een abstract schilderij van een hangend boeket met rode en blauwe bloemen. De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd. / SOLD

Mystic Purple / s. Bloemen abstract

2012

'Mystic Purple' is een mixed media schilderij uit de serie 'Abstract Expressionism'. Het werk is intuitief geschilderd met paletmessen. Kleuren: paars, lila, donkerrood en wit. De verf is dik aangebracht (impasto). De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.

Jasmine / s. Bloemen abstract

2010

Abstract bloemenschilderij. Het kleurenpalet is gebaseerd op de geur van Jasmijn. Ik schilder niet wat ik zie maar wat ik voel. Kleuren: turkoois-blauw, roze, paars, lila, donkerrood en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd.