Abstracte bloemen schilderijen. Kleurrijke moderne schilderijen van bloemen en tuin. De lokaal dik aangebrachte verf is zichtbaar en voelbaar. (Impasto) Je kunt de details goed bekijken door op het schilderij te klikken.

uit 2010 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Glow in the dark

2021

Bloemen / Stilleven. Dit semi-abstracte schilderij is voorzien van een mooie zwarte baklijst. De kleuren zijn lichtblauw, turqoise, groen, wit tegen een contrasterende  zwart met grijze achtergrond. De dik aangebrachte verf (impasto) geeft het werk een extra dimensie.

Meadow Flowers

2010

Abstract schilderij van een veld vol bloemen Met dit schilderij in voornamelijk warm geel haal je de zomer in huis. Dit zonnige werk is klaar om op te hangen omdat de dikke zijkanten van het linnen doek ook zijn meegeschilderd. Een lijst is daarom niet nodig.

Field of Colors

2021

Kleurrijk bloemenschilderij. 'Field of Colors' is een vrolijke eyecatcher uit de serie 'Flower Power'. De verf is in dikke lagen aangebracht (impasto). De kleuren zijn rood, oranje, geel, roze, blauw en wit. De dikke zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het werk is gesigneerd en klaar om op te hangen.
 

Witte Zonnehoed

2021

Ze fleuren ons uitzicht op met hun schitterende witte bloemen: Echinacea purpurea Alba. Ik 'moet' ze gewoon schilderen. Ze zijn een symbool van de zomer en doen hun naam eer aan met hun hoge okerkleurige harten die eruitzien als kleine bolhoedjes. De zijkanten van het doek zijn geschilderd. Het is klaar om op te hangen!
 

Cornflowers

2021

Hoe blauw de lucht ook is .... Toch is er geen vergelijking met het blauw van de korenbloem. Het schilderij is klaar om op te hangen omdat de zijkanten van het schildersdoek mooi zijn afgewerkt. Een lijst is niet nodig.  

Midsummer Night’s Dream

2021

Midsummer Night's Dream  ... Ik schilder niet wat ik zie maar wat ik voel. Het kleurenpalet van dit abstracte bloemenschilderij is blauw, groen en wit. Het werk is klaar om op te hangen omdat de zijkanten mooi zijn afgewerkt / SOLD  

Daisies

2021

Madeliefjes zijn het grootste deel van het jaar te zien. In het voorjaar steken hun kopjes bijna als eerste boven het maaiveld uit. De dikke zijkanten van het doek zijn meegeschilderd wat een lijst overbodig maakt. / SOLD

Floral Power

2018

Floral Power - Het totale aankoop-bedrag van dit schilderij wordt gedoneerd t.b.v. de ontwikkeling van een nieuwe levensreddende insulinepomp voor diabetespatienten. Met de aankoop van dit mooie kleurrijke bloemenschilderij steun je dus ook een goed doel. De zijkanten van het doek (4 cm.) zijn meegeschilderd. Het schilderij is ophangklaar! E-mail: info@joving.nl
 

White Beauty

2019

White Beauty, een bloemenschilderij in pasteltinten. De lichte kleuren van dit impressionistische schilderij zijn wit, zalm, licht-tot donkergroen en blauwgrijs op de achtergrond. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.  

Desire

2019

Bloemen ... Midden in de winter als de natuur nog slaapt, kan ik zo verlangen naar het voorjaar. Ik schilder dan wat ik voel. Daarom kreeg dit bloemenschilderij de titel "Verlangen". Kleuren: blauw, groen, geel en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het werk is klaar om op te hangen.

Happiness

2021

Bloemen / Modern abstract schilderij in felle kleuren. De verf wordt met paletmessen in dikke lagen aangebracht (impasto). Het kleurpalet is rood, oranje, warm geel, roze en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd waardoor een lijst overbodig is. Het schilderij is klaar om op te hangen. 

Springtime

2019

Bloemen / Lente. Het lichte kleurenpalet van dit schilderij is geel, groen en wit. Je ziet de eerste bloemen weer in het veld. Dit gevoel zie je terug in dit werk. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd waardoor een lijst overbodig is. Het werk is klaar om op te hangen.

White Tulips

2019

Bloemen / Witte tulpen. Het schilderij is intuïtief opgebouwd, laag voor laag. 
De kleuren van dit werk uit de serie 'Bloemen en Tuin' zijn groen, wit en blauw. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd waardoor een lijst niet nodig is. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Summertime

2019

Bloemenschilderij / Stilleven met bloemen in een speciaal voor dit schilderij gemaakte luxe lijst. Op verzoek stuur ik een foto per e-mail. Het werk is intuïtief, laag over laag, geschilderd met paletmessen. Het zomerse kleurenpalet is warm oranje, geel en blauw. Het schilderij is klaar om op te hangen.

White Roses

2020

Bloemen / Stilleven met rozen. Het schilderij is voorzien van een mooie offwhite lijst. De hoofdkleur van dit bloemenschilderij is groen. De witte rozen bloeien tegen een contrasterende donkergroen / zwarte achtergrond. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Yellow Yard

2013

'Yellow Yard' is een abstract stilleven uit de serie 'Bloemen en tuin'. Het geel / groene schilderij is intuïtief 'ontstaan'. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het werk is klaar om op te hangen.

Flowerbomb

2015

'Flowerbomb' is een schilderij uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Dit kleurrijke stilleven is intuïtief 'ontstaan'. Het gebruikte kleurenpalet is oranje. geel, rood, wit en blauw. De zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Wild Umbels

2014

'Wilde schermbloemen' is een schilderij uit de natuur-serie 'Bloemen aan de bos-rand'. Het is laag over laag opgebouwd met paletmessen. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen / SOLD

Summer Garden

2018

Bloemen schilderij. 'Summergarden' is een vrolijk kleurrijk zomers schilderij van bloemen in de kleuren blauw en groen. Je ziet witte bloemen tegen een zwarte achtergrond. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. 
 

Pink Blossom

2020

'Pink Blossom' is een bloemenschilderij op canvaskarton uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Het hele jaar door het voorjaar aan je muur. Naast roze zijn de andere kleuren lente-groen, licht blauw en wit. Inlijsten alleen op aanvraag!

Scarlet I

2016

Lyrisch abstract schilderij met bloemen. 'Scarlet I' is intuïtief, laag voor laag, gemaakt met paletmessen. De kleur is intens oranje / rood. Het werk verspreidt een positieve energie. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Scarlet II

2020

Bloemen / Lyrisch abstract schilderij. 'Scarlet II' is intuïtief geschilderd met paletmessen. De kleur is intens rood/oranje. Dit bloemenschilderij verspreidt een positieve energie. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het werk is klaar om op te hangen.

Scarlet | tweeluik

2016

Bloemen / Scarlet - tweeluik. Twee afzonderlijke schilderijen, elk 80 x 80 cm., die samen een harmonisch geheel vormen. De kleur is intens rood/oranje. De zijkanten zijn meegeschilderd waardoor je geen lijsten nodig hebt. Het tweeluik is klaar om op te hangen.

Flower Power

2010

Abstract stilleven met bloemen. De hoofdkleur van dit werk is rood. De andere kleuren zijn geel, blauw, groen en wit. De toegepaste impasto-techniek geeft het werk een sterke uitstraling. De zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen / SOLD

Poppies

2019

Bloemen / Stilleven met klaprozen. De kleuren van dit bloemenschilderij zijn intens. De bloemen zijn felrood, daarnaast zie je blauw, groen, wit en roze. Het schilderij is klaar om op te hangen / SOLD

Poppies II

2019

Bloemenschilderij / 'Red Flower Garden' is een schilderij uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Dit vrolijke schilderij is een echte eyecatcher. Naast rood zijn de andere kleuren groen, zwart en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. 

Red Tulips | tweeluik

2014

Bloemen / Rode tulpen, tweeluik. Twee afzonderlijke bloemenschilderijen, elk 80 x 80 cm., die samen een harmonisch geheel vormen. De hoofdklkleur is intens rood. De zijkanten zijn meegeschilderd waardoor je geen lijsten nodig hebt. / SOLD

Pink Red Garden

2020

'Pink Red Garden' is een schilderij op canvaskarton uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Naast rood zijn de andere kleuren van dit vrolijke schilderij roze, groen en turkoois / licht blauw. Inlijsten op aanvraag!

Cascade Flowers

2013

Bloemen - Cascade Flowers' is een abstract schilderij van een hangend boeket met rode en blauwe bloemen. De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen / SOLD

Flowers in Vase

2014

'Bloemen in vaas' is een mixed media schilderij uit de serie 'Abstract Expressionism'. Het werk is intuitief geschilderd met paletmessen. Kleuren: turkoois-blauw, groen, geel en wit. De verf is plaatselijk dik aangebracht (impasto). De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Exotic Garden

2018

Stilleven van de natuur / s. Tuinimpressies. Zomer en winter is deze tuin een genot om naar te kijken en ... om te schilderen. De kleuren zijn verschillende tinten groen, een beetje wit en groen/zwart op de achtergrond. De zijkanten zijn ook meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Automne

2010

Herfst / Abstract stilleven met bloemen. Het kleurpalet is oranje, geel, groen, bruin en wit. De toegepaste impasto-techniek geeft het werk een sterke uitstraling. De zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen / SOLD

Mystic Purple

2012

"Mystic Purple" symboliseert een heerlijke, mystieke geur die sommige bloemen kunnen verspreiden. Het schilderij is intuitief ontstaan, laag over laag, met behulp van schildermessen. Kleuren: roze, lila, paars, donkerrood, wit en een beetje oker en rood. De verf is dik aangebracht (impasto). De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Jasmine

2010

Abstract bloemenschilderij. Het kleurenpalet is gebaseerd op de geur van Jasmijn. Ik schilder niet wat ik zie maar wat ik voel. Kleuren: turkoois-blauw, roze, paars, lila, donkerrood en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Coral Bouquet

2015

Schilderij bloemen. 'Coral Bouquet' is een hangend boeket met zalmkleurige bloemen tegen een blauw / grijze achtergrond. De zijkanten van dit bloemenschilderij zijn meegeschilderd. Het werk is klaar om op te hangen. SOLD

Roadside Flowers

2015

Stilleven van de natuur. De aarde lacht omdat de bermen vol wilde bloemen staan. De neutrale tinten van dit bloemenschilderij zijn oker, beige, antraciet en wit. De zijkanten van het doek zijn ook meegeschilderd. Het werk is klaar om op te hangen.

Soleado

2012

Soleado is een zonnig zomers abstract bloemen-schilderij in warme kleuren. Het werk is laag over laag opgebouwd, direct op het doek. De zijkanten zijn ook meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen / SOLD

Autumn Vibes

2015

Natuur schilderij. De tuin in de herfst De kleuren zijn intens geel, rood, oranje, groen, bruin en wit tegen een groen-zwarte achtergrond. De zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is ophangklaar / SOLD

Amouage I

2015

Abstract bloemenschilderij. Bloemen, hun kleuren en geuren ... Ik schilder niet wat ik zie, maar wat ik voel. Het kleurenpalet van dit werk is roomwit, warm geel, rood, roze, paars en zwart. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen. Mooi i.c.m. Amouage II / SOLD

Amouage II

2015

Abstract schilderij uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Ik schilder niet wat ik zie, maar wat ik voel. Het kleurenpalet van dit schilderij is roomwit, warm geel, rood, roze, paars en zwart. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Ook mooi i.c.m. Amouage I / SOLD