(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Mystic Purple

2012

"Mystic Purple" symboliseert een heerlijke, mystieke geur die sommige bloemen kunnen verspreiden. Het schilderij is intuitief ontstaan, laag over laag, met behulp van schildermessen. Kleuren: roze, lila, paars, donkerrood, wit en een beetje oker en rood. De verf is dik aangebracht (impasto). De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Autumn Vibes

2015

Natuur schilderij. De tuin in de herfst De kleuren zijn intens geel, rood, oranje, groen, bruin en wit tegen een groen-zwarte achtergrond. De zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is ophangklaar / SOLD

Carnivalesque

2019

Abstract schilderij 'Carnivalesque' is een surrealistische vertaling van drie dagen carnaval vieren. Het kleurrijke palet is roze, rood, oranje, zalm, wit en een beetje lichtblauw. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Poppies

2019

Bloemen / Stilleven met klaprozen. De kleuren van dit bloemenschilderij zijn intens. De bloemen zijn felrood, daarnaast zie je blauw, groen, wit en roze. Het schilderij is klaar om op te hangen / SOLD

Erosion

2013

Abstract schilderij 'Erosion' in mixed media toont de schoonheid van een natuurlijk landschap door erosie. Het kleurenpalet van dit moderne schilderij is blauw, roestkleur, zalm en zwart. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het werk is klaar om op te hangen.

Fuerza

2020

Abstract schilderij / portret van De Ram. Door de impasto-techniek is de zeer sterke textuur (behorend bij dit sterrenbeeld) te zien en te voelen. Het gebruikte kleurenpalet is warm geel en zwart. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Cornflowers

2021

Hoe blauw de lucht ook is .... Toch is er geen vergelijking met het blauw van de korenbloem. Het schilderij is klaar om op te hangen omdat de zijkanten van het schildersdoek mooi zijn afgewerkt. Een lijst is niet nodig.  

Daisies

2021

Madeliefjes zijn het grootste deel van het jaar te zien. In het voorjaar steken hun kopjes bijna als eerste boven het maaiveld uit. De dikke zijkanten van het doek zijn meegeschilderd wat een lijst overbodig maakt. / SOLD

Field of Colors

2021

Kleurrijk bloemenschilderij. 'Field of Colors' is een vrolijke eyecatcher uit de serie 'Flower Power'. De verf is in dikke lagen aangebracht (impasto). De kleuren zijn rood, oranje, geel, roze, blauw en wit. De dikke zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het werk is gesigneerd en klaar om op te hangen.
 

Glow in the dark

2021

Bloemen / Stilleven. Dit semi-abstracte schilderij is voorzien van een mooie zwarte baklijst. De kleuren zijn lichtblauw, turqoise, groen, wit tegen een contrasterende  zwart met grijze achtergrond. De dik aangebrachte verf (impasto) geeft het werk een extra dimensie.

Happiness

2021

Bloemen / Modern abstract schilderij in felle kleuren. De verf wordt met paletmessen in dikke lagen aangebracht (impasto). Het kleurpalet is rood, oranje, warm geel, roze en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd waardoor een lijst overbodig is. Het schilderij is klaar om op te hangen. 

Marshy Landscape

2021

Abstract landschap. Nederland is een waterrijk land. Het kleurenpalet van dit grote schilderij is zwart-wit en grijs / licht turqoise maar ook een klein beetje rood, oranje, geel, bruin en beige. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het werk is klaar om op te hangen / SOLD

Midsummer Night’s Dream

2021

Midsummer Night's Dream  ... Ik schilder niet wat ik zie maar wat ik voel. Het kleurenpalet van dit abstracte bloemenschilderij is blauw, groen en wit. Het werk is klaar om op te hangen omdat de zijkanten mooi zijn afgewerkt / SOLD  

Swirling Swallows

2021

Landschap, inmpressionistisch geschilderd. Je bevindt je in een weids landschap. De zwaluwen scheren door de lucht. Ze vliegen hoog wat bij ons goed weer voorspelt. In Japan betekent dit verschijnsel geluk en succes. De zijkanten van het doek zijn ook afgewerkt en het werk is klaar om op te hangen.

Witte Zonnehoed

2021

Ze fleuren ons uitzicht op met hun schitterende witte bloemen: Echinacea purpurea Alba. Ik 'moet' ze gewoon schilderen. Ze zijn een symbool van de zomer en doen hun naam eer aan met hun hoge okerkleurige harten die eruitzien als kleine bolhoedjes. De zijkanten van het doek zijn geschilderd. Het is klaar om op te hangen!
 

Pink Blossom

2020

'Pink Blossom' is een bloemenschilderij op canvaskarton uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Het hele jaar door het voorjaar aan je muur. Naast roze zijn de andere kleuren lente-groen, licht blauw en wit. Inlijsten alleen op aanvraag!

Pink Red Garden

2020

'Pink Red Garden' is een schilderij op canvaskarton uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Naast rood zijn de andere kleuren van dit vrolijke schilderij roze, groen en turkoois / licht blauw. Inlijsten op aanvraag!

Scarlet II

2020

Bloemen / Lyrisch abstract schilderij. 'Scarlet II' is intuïtief geschilderd met paletmessen. De kleur is intens rood/oranje. Dit bloemenschilderij verspreidt een positieve energie. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het werk is klaar om op te hangen.

Sea Breeze | drieluik

2020

Zeestuk / drieluik van een zeegezicht. Drie individuele werken (in baklijst) die een harmonieus totaalbeeld creëren. Werkend vanuit mijn emotie probeer ik de beweging van de golven en wolken vast te leggen. / SOLD

White Roses

2020

Bloemen / Stilleven met rozen. Het schilderij is voorzien van een mooie offwhite lijst. De hoofdkleur van dit bloemenschilderij is groen. De witte rozen bloeien tegen een contrasterende donkergroen / zwarte achtergrond. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Springtime

2019

Bloemen / Lente. Het lichte kleurenpalet van dit schilderij is geel, groen en wit. Je ziet de eerste bloemen weer in het veld. Dit gevoel zie je terug in dit werk. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd waardoor een lijst overbodig is. Het werk is klaar om op te hangen.

Summertime

2019

Bloemenschilderij / Stilleven met bloemen in een speciaal voor dit schilderij gemaakte luxe lijst. Op verzoek stuur ik een foto per e-mail. Het werk is intuïtief, laag over laag, geschilderd met paletmessen. Het zomerse kleurenpalet is warm oranje, geel en blauw. Het schilderij is klaar om op te hangen.

White Tulips

2019

Bloemen / Witte tulpen. Het schilderij is intuïtief opgebouwd, laag voor laag. 
De kleuren van dit werk uit de serie 'Bloemen en Tuin' zijn groen, wit en blauw. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd waardoor een lijst niet nodig is. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Exotic Garden

2018

Stilleven van de natuur / s. Tuinimpressies. Zomer en winter is deze tuin een genot om naar te kijken en ... om te schilderen. De kleuren zijn verschillende tinten groen, een beetje wit en groen/zwart op de achtergrond. De zijkanten zijn ook meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Floral Power

2018

Floral Power - Het totale aankoop-bedrag van dit schilderij wordt gedoneerd t.b.v. de ontwikkeling van een nieuwe levensreddende insulinepomp voor diabetespatienten. Met de aankoop van dit mooie kleurrijke bloemenschilderij steun je dus ook een goed doel. De zijkanten van het doek (4 cm.) zijn meegeschilderd. Het schilderij is ophangklaar! E-mail: info@joving.nl
 

Silence

2017

Een verstild zeegezicht, voorzien van een mooie offwhite lijst. Je hoort alleen de meeuwen en het geluid van de zee. Met 'Silence'' in warm geel en turkoois ervaar je licht, lucht en ruimte. Ik geniet van de pure schoonheid van een mooi zeegezicht. Dan wil mijn gevoel 'vertalen' naar het doek. Het werk is klaar om op te hangen.

Scarlet I

2016

Lyrisch abstract schilderij met bloemen. 'Scarlet I' is intuïtief, laag voor laag, gemaakt met paletmessen. De kleur is intens oranje / rood. Het werk verspreidt een positieve energie. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Flowerbomb

2015

'Flowerbomb' is een schilderij uit de serie 'Bloemen en Tuin'. Dit kleurrijke stilleven is intuïtief 'ontstaan'. Het gebruikte kleurenpalet is oranje. geel, rood, wit en blauw. De zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Flowers in Vase

2014

'Bloemen in vaas' is een mixed media schilderij uit de serie 'Abstract Expressionism'. Het werk is intuitief geschilderd met paletmessen. Kleuren: turkoois-blauw, groen, geel en wit. De verf is plaatselijk dik aangebracht (impasto). De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.

Symphony in Red

2012

Abstract schilderij met herfstbladeren in acryl- en olieverf. De kleuren van dit moderne werk zijn intens. Het is een echte eyecatcher aan de muur en geeft de ruimte een positieve energie. De zijkanten zijn meegeschilderd.Het schilderij is klaar om op te hangen / SOLD

Automne

2010

Herfst / Abstract stilleven met bloemen. Het kleurpalet is oranje, geel, groen, bruin en wit. De toegepaste impasto-techniek geeft het werk een sterke uitstraling. De zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen / SOLD

Flower Power

2010

Abstract stilleven met bloemen. De hoofdkleur van dit werk is rood. De andere kleuren zijn geel, blauw, groen en wit. De toegepaste impasto-techniek geeft het werk een sterke uitstraling. De zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen / SOLD

Geothermal Power

2009

Modern abstract schilderij van een vulkanische uitbarsting. Ik schilder intuïtief wat ik voel bij het horen van zo'n nieuwsbericht. Daarbij maak ik vaak gebruik van gemengde technieken. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd / SOLD

Passion

2009

Het abstracte schilderij 'Passion' kan op verschillende manieren worden opgehangen: horizontaal en verticaal. Daarom is het werk gesigneerd aan de zijkant. Het kleurenpalet is donkerrood, paars, lavendelblauw, grijsblauw, zwart en wit. De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Het schilderij is klaar om op te hangen.