Het meest kleurrijk is de serie bloemenschilderijen; moderne abstracte schilderijen met een herkenbare touch. Daar tegenover staan de weidse landschappen en zeegezichten. Hier ervaar je harmonische verbindingen van licht, lucht en ruimte! 
In mijn  abstracte schilderijen en de eveneens moderne abstracte serie geometrie komen verhalen, gedachtes of gevoelens intuïtief tot leven op het doek.

 Alle schilderijen zijn uniek en ophangklaar
De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd waardoor een extra lijst niet nodig is. Elk werk is aan de voor- en achterkant gesigneerd en voorzien van een certificaat van echtheid. Op verzoek mag het schilderij een week gratis en vrijblijvend op zicht. Is het niet wat je er van verwacht, komt het gewoon weer terug.

 Contact 

Schilderen is pure emotie. Voor mij is het intuïtief 'componeren' op het doek. Geïnspireerd door de natuur, muziek of zomaar een gevoel, ontstaat de compositie laag over laag. Daarbij werk ik voornamelijk met paletmessen en mijn handen. Voor mij is de zichtbare en voelbare textuur van een schilderij net zo belangrijk als de uitstraling en het kleurgebruik. Tijdens het hele proces blijf ik voortdurend zoeken naar balans, wil ik grenzen verleggen maar vooral vorm geven aan wat me raakt.

Lees meer ... 

Als je vragen hebt over een schilderij of je wil weten waar je het kan bekijken, neem dan contact op. 

© 2021 Joke Vingerhoed, Blaricum  Joke Vingerhoed is op FacebookInstagramLinkedIn,, Pinterest, schilderij kopen, moderne kunst schilderij, zeegezicht, kleurrijke schilderijen, Singulart byartonline, Joke Vingerhoed bloemenschilderijen, moderne kunst kopen, moderne schilderijen felle kleuren, Joke Vingerhoed landschap schilderijen, geometrische schilderijen, kunstenaars Blaricum, Atelierroute Blaricum, Singulart Jocke Vingerhoed, online schilderij kopen, kleurrijke schilderijen, abstracte schilderijen Joke Vingerhoed, zeegezicht, schilderij strand, kleurrijk abstract landschap, stilleven met bloemen